Logo
Printvenlig udskrift    

Amleung Event
FORSIDE  
  FIRMAPROFIL
SITEMAP  
  PRESSEMATERIALE  
  KONTAKT OS
BØRNEUNDERHOLDNING
VOKSEN UNDERHOLNING
MUSIK
EVENTS & WORKSHOPS
AKTIVITETER & UDLEJNING
JULEUNDERHOLDNING

Artikler

Ansigtsmaler
Ansigtsmaling
Ballonklovn
Bodypainting
Booking af underholdning
Bugtaler
Boernefoedselsdag
Boerneunderholdning
Cirkus
Entertainere
Firmaevents
Firmafester
Julemand
Juleunderholdning til firmaarrangementer
Klovn
Kreative workshops for boern
Musikalsk underholdning
Tryllekunstner
Udlejning af boerneaktiviteter
Voksenunderholdning

Tilbage til forside

Juleunderholdning til firmaarrangementer


Amelung-event.dk formidler booking af forskellige kunstnere, som tilbyder juleunderholdning til firmaarrangementer rundt omkring i hele Danmark. Juleunderholdning til firmaarrangementer kan bestå af m

Amelung-event.dk formidler booking af forskellige kunstnere, som tilbyder Juleunderholdning til firmaarrangementer rundt omkring i hele Danmark. Juleunderholdning til firmaarrangementer kan bestå af mange ting og være for både børn og voksne. Vore tilbud dækker over julemusik, juleshows, nisseshows, juleaktiviteter og besøg af julemanden. Som professionel sparringspartner ser vi det som vores vigtigste opgave at sammensætte et program, der indfrier jeres ønsker og forventninger til et uforglemmeligt arrangement – også når der er tale om juleunderholdning til firmaarrangementer. Hvis arrangementet har brug for musik, så book fx Nizzebanden. Nizzebanden har eksisteret i 18 år og spiller til alle slags julearrangementer i hele landet. Det kan være alt fra julefrokoster til streetparades. Orkesteret består af konservatorieuddannede musikere, der har spillet sammen i utallige sammenhænge. Nissen Mr. Big har med sine mange års erfaring med Juleunderholdning til firmaarrangementer udviklet et sprit nyt show - et mesterstykke med de artistiske håndværk i centrum, som slås fast når hatte, diablo og bolde flyver gennem luften med timing og præcision ud udover det sædvanlige. Har I behov for underholdning for store og små, så prøv Nissen Mr. Big. Mr. Big's charme begejstrer store som små i et spektakulært Juleshow, hvor samspillet med publikum giver showet dynamik. Mr. Big stiller med nogle lækre professionelle rammer for juleshowet, et set up med moderne teknik herunder, lydanlæg, scenetæppe, manege, storslået juledekoration med lysende snemænd og glimtende vinterlandskab, som gør både børn og voksne i strålende julehumør. Hvis der er brug for det leverer han tribune, det kan være en god idé særligt i centre, så publikum kan få ro til at nyde forestillingen, samtidig med de hviler deres juletrætte fødder. . Kontakt Amelung-event.dk for yderligere oplysninger om Juleunderholdning til firmaarrangementer.Læs også vores andre artikler om:


Firmafester

Amelung-event.dk leverer også underholdning til firmafester. Har I brug for festlige indslag til jeres firmafester, så har vi flere muligheder til jer.
Læs mere

Børneunderholdning

Børneunderholdning er vores speciale hos Amelung-event.dk. Amelung Event & Artistbooking er langt mere end et underholdningsbureau.
Læs mere

Udlejning af børneaktiviteter

Amelung-event.dk kan tilbyde udlejning af børneaktiviteter. Vi har hoppeborge i forskellige varianter. Vi har popcornmaskiner, saftmaskiner, softicemaskiner.
Læs mere

Klovn

Har du brug for en klovn? Så kontakt Amelung-event.dk. Klovnene Charlie & Binalto fra Cirkus 3 er de klassiske traditionelle klovne, som laver uforfalsket gammeldags klovnerier.
Læs mere

Booking af underholdning

Booking af underholdning er vores speciale hos Amelung-event.dk. Amelung Event & Artistbooking er langt mere end et underholdningsbureau.
Læs mere

Voksenunderholdning

Voksenunderholdning er vores speciale hos Amelung-event.dk. Amelung Event & Artistbooking er langt mere end et underholdningsbureau
Læs mere

Oplev et udpluk af denne måneds arrangementer

Nordiske Guder
Underholdning og aktiviteter for børn

Vis arkiverede nyheder

  Kreative events
Få skræddersyet jeres helt eget kreative arrangement til en særlig event, temadag eller teambuilding.
Events for såvel børn som voksne.
 
    Fastelavnsarrangementer
Fastelavn er lige om hjørnet.
Vi hjælper gerne med at tilrettelægge et festligt arrangement med underholdning og aktiviteter for børn i alle aldre.
 
    Slush ice & Popcorn
Nyd duften af popcon og sluk tørsten i lækker slush ice.
Lej maskiner inkl. forbrugsvarer.
Leveres i flotte transportkasser.
    Ord med på vejen
"Kompetent og pålidelig udførsel, kreativ sparring og en unik evne til at forstå vores situation og behov.."
Christer Skov Thorell, Marketingchef - Spinderiet.
Amelung Event & Artistbooking I/S    Postboks 14    3550  Slangerup    Tlf: 47381100    info@amelung-event.dk