Logo
Printvenlig udskrift    

Amleung Event
FORSIDE  
  FIRMAPROFIL
SITEMAP  
  PRESSEMATERIALE  
  KONTAKT OS
BØRNEUNDERHOLDNING
VOKSEN UNDERHOLNING
MUSIK
EVENTS & WORKSHOPS
AKTIVITETER & UDLEJNING
JULEUNDERHOLDNING

Artikler

Ansigtsmaler
Ansigtsmaling
Ballonklovn
Bodypainting
Booking af underholdning
Bugtaler
Boernefoedselsdag
Boerneunderholdning
Cirkus
Entertainere
Firmaevents
Firmafester
Julemand
Juleunderholdning til firmaarrangementer
Klovn
Kreative workshops for boern
Musikalsk underholdning
Tryllekunstner
Udlejning af boerneaktiviteter
Voksenunderholdning

Tilbage til forside

Ballonklovn


Har du brug for en ballonklovn? Så kontakt Amelung-event.dk. Ballonklovnen Paliette går rundt med sit store ballonbælte og laver alle mulige sjove og spændende ballondyr til børnene.

Har du brug for en Ballonklovn? Så kontakt Amelung-event.dk. Ballonklovnen Paliette går rundt med sit store ballonbælte og laver alle mulige sjove og spændende ballondyr til børnene. Ballonklovnen Paliette fortæller små historier og gør ballondyrene levende med øjne, så de kan se - og mund så vi kan le. Med hurtig fingerfærdighed binder Paliette alt i balloner fra mus og elefanter - til sværd og hatte. Er der tid bindes store Pingo'er til Rasmus Klumps store glæde. Ballonklovnen Mr. Big fremtryller alle former for dyr - i alle former og farver. Det er publikums fantasi, der sætter dagsordenen. Ballonklovnen Mr. Big mestrer et hav af forskellige ballonfigurer. Hund, kat, giraf, elefant, mus, krokodille, svane, regnorm, kanin, hest, rensdyr, hatte, sværd, pistoler, sabler, gris, bamse, abe, løve, tiger, guitar, mobil, slange - for blot at nævne nogle få. Den unge, søde Ballonklovn Trut hygger om børnene med ballonartisteri. Trut binder ballondyr og giver dem liv med øjne og mund. Den søde, milde Ballonklovn er let sminket og derfor et rigtig godt valg, når selv de mindste børn skal underholdes. Ballonklovnen Trut binder også sjove hatte, flotte blomster, seje ballonsværd og mange andre sjove figurer til både store og små. Kontakt Amelung-event.dk for yderligere oplysninger.Læs også vores andre artikler om:


Cirkus

Hos Amelung-event.dk har vi også tilknyttet en flok cirkusatister. Charlie & Binalto fra Cirkus 3 er de klassiske traditionelle klovne, som laver uforfalsket gammeldags klovnerier.
Læs mere

Kreative workshops for børn

Amelung-event.dk tilbyder også kreative workshops for børn. En af de kreative workshops for børn er Børnekonditoriet. En festligt og helt fantastisk oplevelse der er særligt velegnet til at markere fø
Læs mere

Børnefødselsdag

Mangler du et indslag til en børnefødselsdag, så fortvivl ikke. Amelung-event.dk tilbyder alle former for underholdning til børnefødselsdage.
Læs mere

Bodypainting

Amelung-event.dk har tilknyttet flere specialister inden for professionel ansigtsmaling og bodypainting. Ansigtsmaling og bodypainting er et hit for både børn, teenagere og voksne.
Læs mere

Tryllekunstner

Har du brug for en tryllekunstner, så er Amelung-event.dk klar. Vores tryllekunstner Mr. Mox leverer top tunet børneunderholdning specielt målrettet det unge publikum og familien.
Læs mere

Musikalsk underholdning

Musikalsk underholdning er vores speciale hos Amelung-event.dk. Vi tilbyder flere typer musikalsk underholdning til både børn og voksne. Har du brug for musikalsk underholdning i form af et band, så h
Læs mere

Oplev et udpluk af denne måneds arrangementer

Nordiske Guder
Underholdning og aktiviteter for børn

Vis arkiverede nyheder

  Kreative events
Få skræddersyet jeres helt eget kreative arrangement til en særlig event, temadag eller teambuilding.
Events for såvel børn som voksne.
 
    Fastelavnsarrangementer
Fastelavn er lige om hjørnet.
Vi hjælper gerne med at tilrettelægge et festligt arrangement med underholdning og aktiviteter for børn i alle aldre.
 
    Slush ice & Popcorn
Nyd duften af popcon og sluk tørsten i lækker slush ice.
Lej maskiner inkl. forbrugsvarer.
Leveres i flotte transportkasser.
    Ord med på vejen
"Kompetent og pålidelig udførsel, kreativ sparring og en unik evne til at forstå vores situation og behov.."
Christer Skov Thorell, Marketingchef - Spinderiet.
Amelung Event & Artistbooking I/S    Postboks 14    3550  Slangerup    Tlf: 47381100    info@amelung-event.dk